"Гуманітарний вантаж": РФ відправила на Донбас дві сотні офіцерів – розвідка

Укрінформ
На окупований Донбас прибули близько двох сотень російських старших військових офіцерів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Аби не втратити контроль над тимчасово окупованою частиною Донбасу та незаконними збройними формуваннями, нещодавно кремлівські куратори відправили незвичний гуманітарний вантаж - близько двох сотень старших офіцерів. За інформацією розвідки штабу АТО, це, ймовірно, представники регулярних військових формувань країни-агресора, яких розмістили на полігоні "Східний", що поблизу населеного пункту Мануйлівка на тимчасово окупованій Донеччині", - йдеться у повідомленні.

У штабі додали, що очевидно, після "акліматизації" новоприбулі замінять інших воєнних злочинців, які на ротаційній основі перебувають на посадах у так званих з'єднаннях та військових частинах НЗФ.

Читайте також: Росія відправила на окупований Донбас 74-й "гумконвой"

"Слід додати, що з ухваленням закону України "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях" перебування російських збройних сил, інших військових формувань та діяльність окупаційних адміністрацій РФ визнані незаконними та суперечать нормам та принципам міжнародного гуманітарного права", - наголосили у штабі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-