РФ намагається приховати від цивільних

РФ намагається приховати від цивільних "перевалочні пункти" для техніки – розвідка

Укрінформ
Командування російсько-окупаційних військ обмежує доступ цивільних до прикордонних з РФ населених пунктів окупованого Донбасу, спрямований на приховування фактів перекидання озброєння та військової техніки з території Росії.

Про це заявив на брифінгу у понеділок речник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, з метою приховування фактів перекидання озброєння, військової техніки, боєприпасів та пально-мастильних матеріалів з території РФ, командування російсько-окупаційних військ проводить заходи з обмеження доступу цивільного населення до прикордонних з  РФ населених пунктів", - сказав Гуцуляк.

Так, із 15 січня цього року закриті в’їзди та виїзди до села Котляревське. "Після ретельної перевірки та огляду особистих речей пропускають лише місцевих жителів",  - повідомив  речник МОУ.

Читайте також: Бойовики випустили по силах АТО півсотні мін 120-мм калібру - штаб

Крім того, частково закрито проїзд та прохід для цивільних у населеному пункті Зорі, який використовується як перевалочний пункт для російської військової техніки, що незаконно перетинає державний кордон України, додав Гуцуляк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-