Боєць АТО смертельно поранив товариша по службі

Боєць АТО смертельно поранив товариша по службі

Укрінформ
Унаслідок необережного поводження зі зброєю військовослужбовець смертельно поранив товариша по службі у зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє у понеділок у Facebook прес-центр штабу АТО.

"Надзвичайна подія трапилась в одній із військових частин, особовий склад якої виконує бойові завдання у районі проведення АТО. За попередньою інформацією, 18 лютого внаслідок необережного поводження зі зброєю військовослужбовець поранив товариша по службі. На місці події пораненому надали невідкладний комплекс медичної допомоги та евакуювали до військового медичного закладу. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя військовослужбовця", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: АТО: Світлодарська дуга залишається основною точкою напруженості

Причини та подробиці надзвичайної події зараз з’ясовують представники Військової служби правопорядку Збройних сил України.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Ведеться слідство.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня у зоні проведення АТО в районі села Широкине Донецької області було виявлено тіла чотирьох морських піхотинців в будинку, у якому вони тимчасово проживали. На тілах загиблих було виявлено вогнепальні кульові поранення.

Пізніше Військова прокуратура сил АТО затримала двох військовослужбовців за підозрою у вбивстві під Широкиним своїх товаришів по службі - чотирьох бійців окремої бригади морської піхоти. Затримані зізналися у вбивстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-