У Мар’їнці готові захищати електриків від бойовиків — аби світло повернули

У Мар’їнці готові захищати електриків від бойовиків — аби світло повернули

Укрінформ
Українська сторона СЦКК інформує, що мешканці населеного пункту Мар’їнка готові ціною власної безпеки гарантувати фахівцям ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» безпеку проведення робіт з відновлення електропостачання свого міста.

Про це йдеться у повідомленні СЦКК.

"Така ситуація склалась через ігнорування з боку ОРДО заявки ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» на проведення ремонтно-відновлювальних робіт на електрообладнанні трансформаторної підстанції № 2531 та повітряної лінії 6 кВ приєднання «Інтернат» в прольотах опор № 5 – № 12, пошкоджених під час обстрілу бойовиками НЗФ ОРДО ще 4 лютого 2018 року. У результаті зазначених пошкоджень без електропостачання залишилось близько 160 споживачів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Місія ОБСЄ за дві доби нарахувала понад 600 вибухів на Донбасі

Відповідно до заявки підприємства ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» Українською стороною надано необхідні гарантії безпеки на проведення робіт, які за сприяння ОБСЄ передані в ОРДО. Станом на 13 лютого зазначену заявку не погоджено.

Українська сторона СЦКК наголошує, що кремлівсько-окупаційна влада ОРДО своїми діями свідомо загострює гуманітарну ситуацію на Донбасі, нехтуючи долями мирних мешканців регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-