У КПВВ на лінії розмежування скупчилося 480 авто

У КПВВ на лінії розмежування скупчилося 480 авто

Укрінформ
У четвер зранку в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО очікують 480 автомобілів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 70/100; "Мар’їнка" – 60/70; "Новотроїцьке" – 50/30; "Гнутове" – 60/40", - йдеться у повідомленні.

На цей час усі КПВВ працюють у штатному режимі. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 34,9 тисячі осіб та майже 4,5 тисячі транспортних засобів.

Крім того, вчора на виїзд до неконтрольованої території через КПВВ "Новотроїцьке" лінію розмежування перетнули 8 вантажних автомобілів з будівельними матеріалами та технікою для водопостачання від благодійної організації "Людина в біді". Автомобілі прямували за маршрутом "Слов’янськ – Донецьк".

Читайте також: АТО: бойовики збільшили кількість обстрілів, застосовують танки та артилерію

Ще 28 вантажівок з Києва з 45 тоннами гігієнічних наборів, продуктовими наборами загальною вагою 286 тонн, будівельними матеріалами загальною вагою 96 тонн, 60 тоннами сульфату алюмінію, товарами медичного призначення та постільною білизною від Міжнародного комітету Червоного Хреста перетнули лінію розмежування в КПВВ та попрямували до Донецька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-