Трирічна дівчинка, яка постраждала від вибуху в Красногорівці, - у важкому стані

Трирічна дівчинка, яка постраждала від вибуху в Красногорівці, - у важкому стані

Укрінформ
Найменша дівчинка, яка напередодні постраждала від вибуху невідомого предмета у Красногорівці, перебуває у важкому стані, зараз вирішується питання щодо транспортування її до Дніпра.

Про це у середу на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Оновлена інформація щодо дітей, які постраждали у Красногорівці. Як доповів мені Юрій Узун, директор департаменту охорони здоров'я ДонОДА, дітям надається уся необхідна допомога. Стан старшої дівчинки задовільний. Хлопчика прооперували наші лікарі, він залишається в обласній травматологічній лікарні, стан його здоров'я - середнього ступеня важкості. Найменша дівчинка у важкому стані, зараз вирішується питання щодо транспортування її до Дніпра", - зазначив він.

Жебрівський нагадав, що в Красногорівці у вівторок увечері, близько 21 години, троє дітей отримали поранення внаслідок вибуху невідомого предмета.

"Двоє молодших дітей знайшли на вулиці невідомий предмет і гралися з ним, старша дівчина сиділа спиною до малечі. Коли предмет вибухнув, старша дівчинка відбулася відносно легкими осколковими пораненнями грудної клітки, сідниць та гомілки. Малеча ж отримала важкі ушкодження: хлопчику пошкодило внутрішні органи та відірвало три пальці на лівій руці, найменшій дівчинці відірвало палець на правій руці та також пошкодило внутрішні органи", - розповів подробиці події голова Донецької ВЦА.

Читайте також: На Донеччині троє дітей підірвалися на вибуховому пристрої

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок увечері у Красногорівці Мар'їнського району Донеччини троє дітей віком 3, 9 та 14 років підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. На кухні, де гралися діти, виявлені залишки металевого предмета. Молодших хлопчика та дівчинку, які отримали найбільші ушкодження, направили до хірургічного відділення лікарні м. Курахове. У них діагностовано пошкодження внутрішніх органів, травматична ампутація пальців руки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-