Оприлюднений графік роботи мобільних пунктів Ощадбанку біля лінії зіткнення

Оприлюднений графік роботи мобільних пунктів Ощадбанку біля лінії зіткнення

Укрінформ
У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб (МінТОТ) оприлюднили графік обслуговування клієнтів поблизу лінії зіткнення у Луганській області мобільними підрозділами Ощадбанку. 

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"У період з 29 січня по 2 лютого мобільний підрозділ Ощадбанку обслуговуватиме клієнтів поблизу лінії зіткнення у Луганській області", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до графіка, мобільні підрозділи Ощадбанку працюватимуть у наступних населених пунктах: м.Золоте (Попаснянський район), смт Трьохізбенка (Новоайдарський район) та смт Нижнє (Попаснянський район).

Читайте також: Зняти готівку у банкоматі без картки - нова послуга Ощадбанку

З листопада 2015 року в Донецькій та Луганській областях працюють мобільні банківські підрозділи Ощадбанку для надання банківського обслуговування мешканцям населених пунктів прифронтової зони. Фахівці банку надають широкий спектр банківських та фінансових послуг, зокрема з виплати заробітної плати, пенсій, соціальної допомоги, інших коштів з поточних рахунків, у тому числі з поточних карткових рахунків з використанням банківських платіжних карток (БПК), з поповнення карткових рахунків через POS-термінал із використанням БПК, з приймання готівки для здійснення платежів та ін. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-