У пунктах пропуску на лінії розмежування у чергах стоять 415 авто

У пунктах пропуску на лінії розмежування у чергах стоять 415 авто

Укрінформ
У контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, 25 січня зранку знаходяться 415 автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби. 

«У контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні зранку на в'їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 50/70; «Мар’їнка» – 50/80; «Новотроїцьке» – 70/35; «Гнутове» – 40/20», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на цей час усі КПВВ працюють у штатному режимі. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 33 тисячі осіб та 3,9 тисячі транспортних засобів.

Читайте також: У пунктах пропуску зони АТО застрягли 380 автомобілів

Учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону виявили транспортний засіб, яким мали намір ввезти на підконтрольну територію обладнання для електровозів та водопостачання загальною вартістю близько 59 тисяч гривень. Автомобіль та товар вилучено працівниками фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Також минулої доби у КПВВ «Станиця Луганська», «Мар’їнка» та «Майорське» співробітники Держприкордонслужби зафіксували 5 випадків, коли громадяни  України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний перетин лінії розмежування за грошові винагороди у розмірі 500 російських рублів та 1100 гривень. Наразі порушників передано представникам Національної поліції.

Крім того, через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території лінію розмежування перетнули 14 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем, а саме – гігієнічні та продуктові набори, автозапчастини, офісне обладнання та пісок .

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-