Бойовики три години обстрілювали сили АТО під Луганським

Бойовики три години обстрілювали сили АТО під Луганським

Карта
Укрінформ
Минулої доби у зоні АТО бойовики здійснили шість прицільних обстрілів українських позицій, загалом випустивши 47 снарядів з мінометів калібрів 120 та 82 мм.

Як повідомив на брифінгу у вівторок речник Міністерства оборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк, українські військові двічі відкривали вогонь у відповідь.

На Луганському напрямку зафіксували 5 прицільних обстрілів у бік українських позицій.

"Близько 8:00 протягом трьох годин, окупанти здійснили 4 обстріли позицій наших захисників у районі Луганського, застосовуючи міномети калібрів 120 та 82 мм, а також гранатомети", – зазначив Гуцуляк, додавши, що загалом бойовики випустили тут 20 мінометних снарядів різного калібру.

Крім того, за словами речника, вночі протягом години бойовики випустили ще 12 120-мм мін поблизу Троїцького. Українські військові вели вогонь у відповідь з гранатометів.

На Донецькому напрямку бойовики один раз прицільно обстріляли українські позиції. Близько 17:00 бойовики розпочали мінометний обстріл у районі Новотроїцького, випустивши 15 мін калібру 82 мм.

Читайте також: За останню добу в АТО загинув один військовий

"За повідомленням штабу АТО, наші військовослужбовці поблизу Новотроїцького помітили, що під час цього обстрілу, терористи російсько-окупаційних військ також навмисно вели вогонь в бік ними ж окупованого Докучаєвська", – додав речник Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-