Бойовики в ОРДЛО муштрують

Бойовики в ОРДЛО муштрують "спецназ" - розвідка

Укрінформ
Бойовики в окремих районах Донецької і Луганської областей за сприяння Росії нарощують підготовку "підрозділів спеціального призначення".

Про це на брифінгу у неділю заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк, посилаючись на розвіддані, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За даними Головного управління розвідки, військово-політичне керівництво Російської Федерації нарощує потенціал сил спеціальних операцій. У тому числі, за рахунок напрацьованого бойового досвіду на окупованому Донбасі. З початку цього року на посади так званих радників командирів частин і підрозділів першого та другого армійських корпусів російських окупаційних військ призначаються офіцери збройних сил РФ", - зазначив Гуцуляк.

Читайте також: Доба в АТО: під Водяним бойовики гатили з 120-мм мінометів та БМП

За його словами, основна службова діяльність новопризначених кадрів пов'язана з організацією підготовки так званих підрозділів спеціального призначення. Основна увага приділяється підвищенню мобільності та розвідувального забезпечення окупаційних військ.

"Характерною ознакою є активізація застосування противником розвідувально-диверсійних груп проти сил АТО на різних ділянках вздовж лінії зіткнення", - додав Гуцуляк.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-