Порошенко на Яворівському полігоні нагородив 20 бійців АТО

Порошенко на Яворівському полігоні нагородив 20 бійців АТО

Відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко вручив 20 українським військовослужбовцям, які відзначилися в АТО, державні нагороди.

Церемонія нагородження відбулася на Яворівському полігоні під час робочої поїздки Президента на Львівщину, повідомляє прес-служба глави держави.

"Під час відвідування Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що на Львівщині, Президент Петро Порошенко вручив державні нагороди двадцятьом українським воїнам”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджено старшого лейтенанта Дмитра Боіштяна, молодшого лейтенанта Василя Грекала.

Читайте також: Порошенко у Львові вручив 20 ордерів на квартири сім’ям військових

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня відзначено сержантів Анатолія Андрійченка, Олександра Бондаренка, Ігоря Дзюбу, Тетяну Житомирець та Віталія Зварича, старшого сержанта Валентина Голуба, молодших сержантів Віталія Жаврука і Андрія Кобринчука, солдатів Дмитра Козіна, Тараса Колодія та Миколу Тараненка, старших солдатів Сергія Кузьмишина і Костянтина Середу, старшин Сергія Криштака, Віталія Дощового і Ярослава Савулу.

Цим орденом також було нагороджено учасників антитерористичної операції Андрія Шараскіна та Геннадія Дощенка (посмертно). Нагороду останнього з рук Президента отримала дружина Світлана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-