Бойовики обстріляли з мінометів сили АТО під Водяним

Бойовики обстріляли з мінометів сили АТО під Водяним

Карта
Укрінформ
Бойовики продовжують порушувати режим тиші і здійснюють ворожі обстріли у напрямку позицій українських військових.

Про це на брифінгу у середу заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Противник прицільно застосовував міномети, заборонені Мінськими домовленостями, щодо позицій, які утримують українські захисники", - сказав Гуцуляк.

За його словами, на Луганському напрямку відбулося два ворожих обстріли позицій, які утримують українські військовослужбовці.

"НЗФ спочатку вночі вогнем із великокаліберних кулеметів та гранатометів випробовували на міцність наших військових. Вже ближче до вечора окупанти здійснили мінометний обстріл по оборонцях Троїцького, випустивши чотири снаряди з міномета калібру 82 мм. На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська близько 18 години прицільно обстріляли оборонні укріплення сил АТО довкола селище Водяне на Приазов'ї, загалом окупанти випустили три снаряди 120 мм калібру", - додав речник.

Читайте також: На Донбасі підірвалися українські військові: двоє загинули, п'ятеро поранені

Загалом, як повідомляє Гуцуляк, минулої доби вздовж усієї лінії зіткнення противник провів три прицільних обстріли позицій українських військових, в той час як українські військовослужбовці, попри всі провокації, вогонь у відповідь не відкривали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-