Жителі ОРДО обурилися черговою забороною терористів

Жителі ОРДО обурилися черговою забороною терористів

Укрінформ
Жителі окупованих міст на своїх сторінках у соціальних мережах обурюються, що бюджетникам так звана «влада республіки» забороняє виїзд з «ДНР».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема деякі жителі Донецька та Макіївки, які залишаються на непідконтрольній Україні території, обурені тим, що нібито ватажок «ДНР» Олександр Захарченко підписав 15 січня розпорядження, що тимчасово з 20 січня забороняє працівникам державних підприємств та підприємств муніципальної форми власності виїзд за межі «ДНР» в Україну. За їхніми словами, нібито відповідні телефонограми щодо обмеження виїзду за межі окупованої території Донецької області отримали керівники підприємств (шкіл, лікарень, тощо).

«Працівники бюджетних організацій повинні поставити особистий підпис, що підтверджує, що вони повідомлені про заборону покидати «ДНР». Відповідальні за дану процедуру – керівники цих підприємств», - пишуть жителі окупованих міст.

Читайте також: Екс-мер Торецька - на волі, але прокуратура вимагає арешту - омбудсмен

Вони яро обурюються, що їх «зробили кріпаками» і поширюють анонімно, під вигаданими ніками, відповідні тексти обурення в соцмережах.

У той же час, місцеві сепаратистські ЗМІ не спростовують цю інформацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-