АТО: бойовики порушують “тишу” лише на Донецькому напрямку

АТО: бойовики порушують “тишу” лише на Донецькому напрямку

Карта
Укрінформ
Бойовики продовжують порушувати режим перемир'я, за середу вони вже 5 разів обстрілювали позиції сил АТО. Всі порушення режиму перемир'я відбувалися на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні 3 січня.

"Позиції Збройних Сил України знову піддалися обстрілам, зокрема й із мінометів. З початку цієї доби, уздовж лінії розмежування, зафіксовано уже 5 обстрілів наших позицій зі сторони противника. Усі порушення режиму перемир’я, як і декілька останніх днів, відбулися на Донецькому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у передмісті Авдіївки ворог обстріляв наші опорні пункти з гранатометів різних видів та великокаліберних кулеметів. Довкола Мар’їнки загарбниками було випущено 4 міни 82-го калібру. З мінометів того ж калібру і гранатометів російсько-окупаційні угруповання вели вогонь по оборонних укріпленнях неподалік шахти Бутівка.

Читайте також: Доба в АТО: двоє військових отримали поранення

На Приазов’ї, біля Водяного, окупанти застосували фактично увесь арсенал піхотного озброєння – гранатомети різних видів та великокаліберні кулемети. У цьому ж районі, але неподалік Широкиного, загарбники порушували перемир’я зі стрілецької зброї.

Українські військовослужбовці забезпечували виконання усіх заходів щодо дотримання режиму тиші та вогонь у відповідь не відкривали, зазначили в прес-центрі штабу АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-