Ворог обстрілює сили АТО з мінометів і кулеметів великого калібру - штаб

Ворог обстрілює сили АТО з мінометів і кулеметів великого калібру - штаб

Карта
Укрінформ
За минулу добу у зоні АТО бойовики здійснили загалом 5 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України, у тому числі – із застосуванням 82-мм і 120-мм мінометів.

Українські військові один раз відкривали вогонь у відповідь, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник.

На Донецькому напрямку одразу після опівночі бойовики почали обстріл позицій українських військових в районі Верхньоторецького. 

"Окупанти застосували практично увесь спектр стрілецької зброї та міномети калібру 82 мм, випустивши в нашу сторону 11 мін", – зазначив Мотузяник.

Читайте також: Доба в АТО: на Луганщині загинув український боєць

Загалом обстріл тривав півтори години. Українські військові один раз відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї.  Крім того, біля Водяного і двічі – неподалік Павлополя бойовики застосували 120-мм і 82-мм міномети, випустивши загалом 18 мін.

На Луганському напрямку бойовики один раз порушили режим тиші поблизу Луганського. Незаконні збройні формування випустили 4 міни калібру 82 мм та упродовж 40 хвилин вели вогонь з великокаліберного кулемета.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-