У Новолуганському через обстріли 300 абонентів - без тепла�

У Новолуганському через обстріли 300 абонентів - без тепла

Укрінформ
Станом на ранок вівторка унаслідок обстрілів бойовиками селища Новолуганського на Донеччині постраждали 29 приватних будинків, знеструмлена котельня, внаслідок чого 300 абонентів залишилися без тепла.

Про це у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. 

"У Новолуганському від ворожих Градів постраждало 29 приватних будинків на вулиці Мічуріна, Пушкіна і Сергієнка; 5 п'ятиповерхівок у кварталах Молодіжному та Дружби, 4 двоповерхівки на вулиці Шкільній та кварталі Сонячний", - повідомив Жебрівський.

Крім того, за його словами, пошкоджена школа, дитячий садок, фельдшерсткий пункт та знеструмлена котельня, внаслідок чого 300 абонентів залишилися без тепла, перебито водогін на одну вулицю. За 840 адресами відсутнє електропостачання – в основному, у приватному секторі, у багатоповерхівках електрика є.

На даний час підтверджена інформація про 8 постраждалих: семеро дорослих, один – у тяжкому стані та 6-річна дитина – з психологічною травмою вона відправлена до лікарні.

Читайте також: Пожежі та руїни: штаб АТО показав Новолуганське після обстрілу

У Новолуганському розгорнуто оперативний штаб з подолання наслідків обстрілу.

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня близько 17.00  російсько-окупаційні війська обстріляли з РСЗВ «Град» селище Новолуганське, на житлові будинки впало не менше 30 снарядів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-