АТО: бойовики понад дві години гатили із 120 мм мінометів під Троїцьким

АТО: бойовики понад дві години гатили із 120 мм мінометів під Троїцьким

Укрінформ
Загалом минулої доби на Луганському напрямку зафіксовано дві ворожі провокації з боку бойовиків.

Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Луганський напрямок: після 19 години бойовики впродовж декількох годин обстрілювали наші позиції поблизу Троїцького, при цьому використавши важкі 120 мм міномети. За цей час найманці встигли випустити 38 бойових снарядів», - сказав Мотузяник.

Він зазначив, що ввечері ворог обстріляв з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї опорний пункт неподалік Жовтого. В обох випадках українські підрозділи відповідали ворогу прицільним вогнем з озброєння бойових машин піхоти і станкових гранатометів.

Читайте також: Доба в АТО: Бойовики зменшили обстріли, поранених та загиблих немає

«Загалом минулої доби на Луганському напрямку зафіксовано 2 ворожі провокації з боку противника. На Донецькому напрямку у другій половині дня російсько-окупаційні війська провели обстріли з 82 мм мінометів наших опорних пунктів біля Опитного і Мар'їнки. Ворог не припиняв обстрілювати позиції українських військових біля Авдіївки, Водяного, Пісків при цьому використовував вогонь гранатометів та стрілецької зброї», - сказав Мотузяник та додав, що загалом минулої доби по всій лінії зіткнення противник провів 8 прицільних обстрілів позицій ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-