АТО: бойовики били з мінометів під Водяним і Мар’їнкою

АТО: бойовики били з мінометів під Водяним і Мар’їнкою

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська і далі грубо порушують Мінські домовленості та застосовують міномети і важку артилерію.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО.

"На Луганському напрямку сьогодні було найгарячіше. Ще посеред ночі бойовики зі 120-ти та 82-мм мінометів вели вогонь по наших оборонних укріпленнях довкола Попасної, Кряківки, Новоолександрівки і Луганського. На деяких ділянках лінії зіткнення ворожі обстріли тривали близько двох годин. На світанку в районі Попасної та Луганського противник продовжив мінометні провокації. У цей же період часу загарбники здійснили обстріл з артилерійських систем 152 калібру підступів до Врубівки, випустивши загалом близько десяти снарядів", - йдеться у повідомленні.

На інших ділянках української оборони окупанти з гранатометів та стрілецької зброї порушували перемир’я біля Золотого, Лозового і Кримського.

На Донецькому напрямку ворог також застосовував заборонені міномети поблизу Водяного та Мар’їнки. Окрім того, на Приазов’ї неподалік Павлополя та Старогнатівки противник активно обстрілював українських оборонців із легкого піхотного озброєння.

Читайте також: АТО: бойовики накрили шахту Бутівка з танка, Врубівку - зі 152-мм артилерії

Загалом від опівночі російсько-терористичні війська здійснили вже 19 прицільних обстрілів позицій сил АТО. У більш ніж половині випадків українські бійці давали агресору адекватну відповідь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-