Штаб АТО: Бойовики відкривають  вогонь лише на Донецькому напрямку

Штаб АТО: Бойовики відкривають вогонь лише на Донецькому напрямку

Укрінформ
У неділю, 10 грудня, у зоні проведення антитерористичної операції зафіксовано 8 обстрілів, і всі - на Донецькому напрямку.

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру штабу АТО.

"Епіцентром напруженості став Донецький напрямок... Загалом від опівночі російсько-терористичні війська провели 8 прицільних обстрілів позицій сил АТО. Майже у кожному випадку наші воїни давали агресору адекватну відповідь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найбільша інтенсивність провокацій спостерігалась у районі Авдіївки, де незаконні збройні формування обстрілювали українських воїнів із гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї впродовж чотирьох годин. Крім того, під вогонь із мінометів і піхотного озброєння потрапили позиції Збройних сил України довкола Пісків, а з гранатометів бойовики стріляли поблизу шахти Бутівка.

На Приазов'ї бойовики ще зранку випустили десять мін 82-го калібру по оборонцях Чермалика, а по обіді зі 120-мм мінометів та легкого піхотного озброєння вели вогонь по захисниках Гнутового, поінформували у штабі.

Читайте також: Звіт ОБСЄ спростував фейк про обстріл Донецької фільтрувальної станції - СЦКК

За даними прес-центру, з гранатометів НЗФ обстрілювали опорні пункти біля Широкиного, а зі стрілецької зброї - оборонні укріплення неподалік Старогнатівки та Мар'їнки.

"На Луганському напрямку протягом дня не зафіксовано жодного випадку порушення режиму припинення вогню", - наголосили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-