АТО: на Світлодарській дузі вогонь вівся майже всю добу

АТО: на Світлодарській дузі вогонь вівся майже всю добу

Карта
Укрінформ
Минулої доби у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики здійснили 39 прицільних обстрілів позицій українських військових, причому дві третини - на Луганському напрямку.  

Про це на брифінгу у неділю повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Загалом минулої доби вздовж усієї лінії зіткнення противник провів 39, наголошую, прицільних обстрілів у бік позицій Збройних сил України. 20 разів українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь з озброєння, яке не заборонено Мінським процесом", - заявив речник.

За його словами, учора найбільшу активність незаконні збройні формування виявили на Луганському напрямку - 28 обстрілів. По оборонцях Троїцького, Кримського і Луганського вогонь вівся, практично, всю добу.

Читайте також: Штаб АТО повідомив гарні новини з передової

На Донецькому напрямку бойовики порушили режим тиші 11 разів. НЗФ активно використовували міномети, гранатомети і кулемети. Найгарячіше було в районі Авдіївки, зауважив Мотузяник. 

На Приазов'ї бойовики систематично порушували перемир'я в районі Водяного і Талаківки, періодично обстрілюючи з гранатометів і озброєння бойових машин піхоти опорні пункти сил АТО, поінформував речник Міноборони. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-