АТО: бій під Луганським тривав п'ять годин, окупанти гатили з мінометів

АТО: бій під Луганським тривав п'ять годин, окупанти гатили з мінометів

Карта
Укрінформ
На Луганському напрямку минулої доби терористи провели 17 прицільних обстрілів в бік українських позицій.

Про це на брифінгу заявив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З артилерії калібру 152 мм бойовики випустили 10 снарядів по наших позиціях поблизу смт Врубівка Попаснянського району Луганської області, при цьому російсько-окупаційні війська підступно обстріляли й сам населений пункт, наражаючи на небезпеку цивільних жителів. Бій поблизу Луганського тривав п'ять годин", - сказав Мотузяник.

Читайте також: Штаб АТО нарахував 21 ворожий обстріл за добу, поранені троє бійців

Окрім цього, за його словами, більше 20 мін калібру 120 мм окупанти випустили по позиціях АТО поблизу Причепилівки та Кримського. З мінометів 120 та 82-мм калібрів двадцять мін ними було випущено в районі Луганського. З озброєння БМП, спареної зенітної установки ЗУ-23-2 НЗФ вели вогонь поблизу Новолуганського. Окрім того, зафіксовані непоодинокі  обстріли з гранатометів та стрілецької зброї по українських укріпленнях в районі н.п. Луганське, Жовте, Зайцеве, Троїцьке.

На Донецькому напрямку минулої доби російсько-окупаційні війська тричі вели доволі тривалі обстріли позицій сил АТО поблизу н.п. Піски, застосовуючи озброєння БМП, гранатомети різних систем, кулемети та міномети калібру 82 мм. Мінометний вогонь цього ж калібру також було зафіксовано в районі Кам’янки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-