АТО: під Красногорівкою українські бійці потрапили під вогонь снайпера

АТО: під Красногорівкою українські бійці потрапили під вогонь снайпера

Укрінформ
Протягом суботи, 2 грудня, бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, причому вдалися до безпосередніх обстрілів прифронтових населених пунктів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні. 

"Російсько-окупаційні війська продовжують вести вогонь по позиціях Збройних Сил України, і все частіше зі зброї, яка давно мала б бути відведеною від лінії зіткнення. Сьогодні вдень загарбники відновили обстріли безпосередньо по прифронтових населених пунктах", - зазначили у штабі.

Зокрема, з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстріляли житлові квартали у Водяному, Авдіївці та Верхньоторецькому. Внаслідок обстрілу Верхньоторецького поранено 31-річну жінку.

Читайте також: Бойовики блокують відновлення електрики у двох населених пунктах

На Луганському напрямку окупанти випустили майже два десятки мін калібру 120-мм по оборонцях Луганського, що на Світлодарській дузі. Під мінометний вогонь різних калібрів потрапили захисники Троїцького і Золотого.

"На Донецькому напрямку зі 120-ти і 82-мм мінометів противник вдень бив по укріпленнях сил АТО поблизу Водяного і Талаківки. З гранатометів ворог порушував перемир’я у передмісті Авдіївки. А у районі Красногорівки наші захисники потрапили під вогонь снайпера", - додали у прес-центрі.

Загалом від опівночі російсько-терористичні війська 10 разів порушили режим припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-