"Перший Західний" і "Радіо М" отримали дозволи на мовлення у зоні АТО

Укрінформ
Телеканал «Перший Західний» (КП «ТК «Львів-ТБ») отримав дозвіл на тимчасове мовлення у селі Бахмутівка Новоайдарського району Луганської області, а радіостанція «Радіо М» (ТОВ «ТРК «Можливість») - у місті Мар'їнка на Донеччині.

Відповідні рішення Національна рада з питань телебачення і радіомовлення прийняла 30 листопада під час засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це нові рішення комісії з питань відновлення мовлення в зоні проведення АТО та організації мовлення на території Криму. Це наш спільний проект разом із Міністерством інформаційної політики. Це рішення матиме два позитивних результати. По-перше, Мар'їнка, яка розташована на лінії розмежування, отримає ще одну радіостанцію, а по-друге, з Бахмутівки почне мовити на 40 ТВК потужністю 1 кВт на 60 км вглибину окупованої території ще один телеканал - «Львів-ТБ», - пояснив член Нацради Сергій Костинський.

Читайте також: Нацрада позапланово перевірить два телеканали

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні 2017 року Нацрада надала дозволи на тимчасове мовлення на території проведення антитерористичної операції «Першому Західному» та «Радіо М» - у селищі Білолуцьк, в селі Зоринівка та в місті Щастя Луганської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-