У “сірій зоні” накрили склади контрабанди бойовиків

У “сірій зоні” накрили склади контрабанди бойовиків

Фото
Укрінформ
Співробітники СБУ спільно з військовими та фіскальною службою виявили поблизу лінії розмежування склади бойовиків із товарами для перепродажу на підконтрольній українській владі території та контрафактними цигарками.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Оперативники спецслужби у рамках комплексу заходів із протидії фінансуванню тероризму встановили, що у «сірій зоні» поблизу селища Верхньоторецьке на Донеччині розташовані склади одного із незаконних збройних формувань терористичної організації «ДНР». Правоохоронці спільно з військовими під обстрілами бойовиків вилучили товари широкого вжитку та комп'ютерну техніку на загальну суму понад чотири з половиною мільйони гривень», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Обшук у Запоріжжі: із заводу хотіли вивезти до РФ військове обладнання

Зазначається, що на території Слов'янського та Костянтинівського районів співробітники СБУ спільно з ДФС виявили складські приміщення з контрафактними цигарками на понад чотири мільйони гривень. Правоохоронці вилучили сто п'ятдесят тисяч пачок тютюнової продукції виробництва фабрики, яка розташована на тимчасово окупованих територіях.

За інформацією спецслужби, продукцію спільники бойовиків планували реалізувати на підконтрольній Україні території, а отримані від продажу гроші спрямувати на фінансування незаконних збройних формувань терористів.

Вилучені товари передано працівникам Державної фіскальної служби.

Наразі тривають першочергові слідчі дії для встановлення кола осіб, причетних до незаконного постачання товарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-