Доба в АТО: бойовики активізувалися на Світлодарській дузі

Доба в АТО: бойовики активізувалися на Світлодарській дузі

Укрінформ
З початку доби російсько-окупаційні війська 12 разів порушили перемир'я.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом від опівночі російсько-окупаційні війська 12 разів порушили перемир'я. У разі потреби українські військовослужбовці давали агресору адекватну відповідь", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку епіцентром збройних провокацій з боку незаконних збройних формувань стала Світлодарська дуга, де зранку під обстрілами опинились оборонні укріплення українських бійців між населеними пунктами Зайцеве і Гладосове. Також у цьому районі НЗФ грубо порушували Мінські домовленості, випустивши 30 мін калібру 120-мм по позиціях сил АТО біля Луганського і Лозового, а з озброєння БМП провокували оборонців Світлодарська. Крім того, з протитанкового ракетного комплексу бойовики обстрілювали підступи до Оріхового, а зі стрілецької зброї – до Щастя.

Читайте також: Бойовики зірвали візит представників ОБСЄ і ООН у Травневе і Гладосове

На Донецькому напрямку з гранатометів під вогонь потрапили позиції українських захисників неподалік Верхньоторецького і Водяного, а з легкого піхотного озброєння НЗФ порушували перемир’я поблизу Авдіївки і Красногорівки, інформують у штабі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-