Штаб: окупанти накрили мінометним вогнем сили АТО під Павлополем

Штаб: окупанти накрили мінометним вогнем сили АТО під Павлополем

Карта
Укрінформ
Вчора у зоні бойових дій на сході України окупанти порушили режим "тиші" 22 рази. У 13 випадках українські підрозділи відкривали вогонь у відповідь.

Як повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, внаслідок обстрілів біля Мар’їнки отримав поранення один український військовий.

"На Луганському напрямку бойовики порушили режим "тиші" 13 разів. Вранці та близько опівночі бойовики здійснили три нетривалих обстріли українських позицій поблизу Трьохізбенки, Кримського та Лозового із мінометів різних калібрів, загалом випустили близько 20 снарядів", - сказав він, додавши, що сили АТО один раз відкрили вогонь у відповідь із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Крім того, за словами Мотузяника, починаючи з 4 ранку, бойовики обстрілювали наші позиції неподалік Малинового, Луганського, Травневого, Лобачевого, Лопаскиного, Жовтого, Зайцевого, Новоолександрівки та Станиці Луганської із гранатометів різних типів та стрілецької зброї. У чотирьох випадках українські підрозділи відкривали вогонь у відповідь.

На Донецькому напрямку бойовики 9 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО поблизу Водяного, Авдіївки, Красногорівки, Гнутового, Мар’їнки, Павлополя та Кам’янки із гранатометів, стрілецької зброї та озброєння БМП.

Читайте також: Штаб обіцяє жорстку відповідь на диверсії бойовиків біля нещодавно звільнених селищ

"У районі Павлополя з настанням темряви незаконні збройні формування випустили шість 120-мм мін. У відповідь українські військові відкривали вогонь із гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та легкої стрілецької зброї", - повідомив речник МОУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-