АТО: на Луганському напрямку бойовики стріляють з БМП та гранатометів

АТО: на Луганському напрямку бойовики стріляють з БМП та гранатометів

Укрінформ
За день 24 листопада бойовики 7 разів обстрілювали позиції сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

"Попри загальне зменшення кількості обстрілів, дотримання режиму припинення вогню й надалі немає. ... Загалом, від опівночі, російсько-окупаційні війська 7 разів порушили перемир'я. У двох випадках наші захисники давали окупантам адекватну відповідь", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, упродовж дня на Луганському напрямку бойовики декілька разів обстрілювали оборонні укріплення сил АТО біля Новолуганського із озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї. На Світлодарській дузі під вогонь з легкого піхотного озброєння потрапили захисники Луганського.

Читайте також: Штаб АТО: під Кримським стався бій, окупанти гатили з усіх "стволів"

На Донецькому напрямку із гранатометів бойовики били неподалік Гнутового, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – поблизу Верхньоторецького. Піхотне озброєння вони застосували у передмісті Мар’їнки. Також у цьому районі наших оборонців обстрілював снайпер. На підступах до Кам’янки ворог вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинуло 5 українських військовослужбовців, четверо бійців було поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-