У “сірій зоні” перехопили фуру з крамом для бойовиків

У “сірій зоні” перехопили фуру з крамом для бойовиків

Укрінформ
У Донецькій області в «сірій зоні» виявили автомобіль з незаконним вантажем, підготовленим для відправлення в ОРДЛО в обхід контрольно-пропускних пунктів.

Про це у четвер повідомили в головному управлінні ДФС у Донецькій області.

«На Донеччині в «сірій зоні» співробітники спецпідрозділу «Фантом» виявили автомобіль з незаконним вантажем... За оперативними даними транспортний засіб з товарами було підготовлено для незаконного переміщення через лінію розмежування на тимчасово непідконтрольну територію України в обхід контрольно-пропускних пунктів», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що автомобіль MAN з вантажем було знайдено прихованим у так званій «сірій зоні», у лісосмузі поблизу смт. Верхньоторецьке Ясинуватського району.

Вміст вантажу складає майже 500 найменувань товарно-матеріальних цінностей, серед яких господарські та канцелярські товари, автозапчастини, інвентар для будівельних робіт, тканини, предмети побутової хімії, обладнання для змішування мінеральних добрив тощо. До прийняття процесуального рішення всю партію товарно-матеріальних цінностей вилучено.

Читайте також: На блокпосту в зоні АТО спіймали розвідника бойовиків

За даним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.204-3 КУпАП (порушення порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції). Зараз триває підрахунок загальної вартості вилучених товарів, яка попередньо оцінена у сумі понад 2 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-