Прикордонники посилюють безпеку через ситуацію в ОРДЛО

Прикордонники посилюють безпеку через ситуацію в ОРДЛО

Укрінформ
У зв’язку з загостренням ситуації в окремих районах Донеччини та Луганщини, як наслідок, не виключається ескалація конфлікту чи будь-які провокативні дії з боку російських найманців. 

Саме тому в межах компетенції Державна прикордонна служба України посилила заходи безпеки на лінії розмежування, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Аби упередити та не допустити провокацій, посилені заходи в усіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду, через які лише за останню добу прослідували майже 40 тисяч громадян. Зокрема, збільшено кількість прикордонних нарядів, активно використовуються технічні засоби контролю, до перевірок залучаються службові собаки", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росія кинула свої війська на передову - прикриває "бунтівну "ЛНР"

Зазначається, що особливу увагу прикордонні наряди приділяють контрольним та режимним заходам. Крім того, в готовності перебувають всі прикордонні підрозділи в районі проведення АТО, ведеться спостереження та моніторинг ситуації об’єктів, які перебувають у сфері діяльності відомства. Уточнено взаємодію зі штабом АТО і підрозділами ЗСУ та усіма силовими структурами.ᄂ

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-