Штаб: ворог стріляє із 120-мм мінометів, поранені й травмовані троє бійців АТО

Штаб: ворог стріляє із 120-мм мінометів, поранені й травмовані троє бійців АТО

Укрінформ
Упродовж минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували порушувати режим тиші та вели прицільні обстріли позицій Збройних Сил України, зокрема й зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Загалом за минулу добу по усій лінії зіткнення противник здійснив 12 прицільних обстрілів наших позицій. У відповідь українські військовослужбовці 9 разів придушували вогневу активність окупанта із зброї, не забороненої Мінськими домовленостями. У результаті ворожих обстрілів двох військовослужбовців сил АТО поранено, ще один отримав бойову травму", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Штаб: окупанти провокують сили АТО і намагаються втягнути у бій

На Луганському напрямку ворог зі 120-мм мінометів вів вогонь по оборонних укріпленнях українських захисників біля Троїцького. У вечірню пору обстріляно опорні пункти сил АТО біля Катеринівки, Новоолександрівки та Лобачевого. Із застосуванням озброєння БМП і великокаліберних кулеметів проросійські бойовики порушували перемир’я у передмісті Попасної. Зі стрілецької зброї турбували наших оборонців поблизу Луганського.

На Донецькому напрямку противник вів мінометний вогонь у районі Павлополя. На підступах до Авдіївки і Кам’янки незаконні збройні формування обстрілювали наші оборонні укріплення з гранатометів і легкого піхотного озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-