Голова ЮНІСЕФ в Україні побувала в КП «Вода Донбасу»

Голова ЮНІСЕФ в Україні побувала в КП «Вода Донбасу»

Укрінформ
Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Джованна Барберіс побувала на комунальному підприємстві «Вода Донбасу», де зустрілася з керівництвом компанії.

Про це в середу повідомили в комунальному підприємстві «Компанія «Вода Донбасу».

«21 листопада комунальне підприємство «Компанія «Вода Донбасу» відвідала голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Джованна Барберіс... На зустрічі були розглянуті перспективи подальшої співпраці на 2018 рік. Основну увагу було приділено питанню відновлення водопровідних і гідротехнічних об'єктів по обидві сторони лінії розмежування», - йдеться в повідомленні.

Зауважується, що під час зустрічі обговорювалися питання забезпечення стабільного водопостачання населення по обидві сторони лінії розмежування. Особливу увагу було приділено питанню надання гарантій безпечної роботи співробітникам Донецької фільтрувальної станції, насосної станції першого підйому Південнодонбасівського водопроводу й усіх гідротехнічних споруд, що знаходяться у безпосередній близькості до лінії розмежування.

Читайте також: Донбас: Єврокомісія дає ще €50 мільйонів "прифронтовим" територіям

Разом із цим обговорювалися питання гуманітарної допомоги. КП «Компанія «Вода Донбасу» потребує придбання реагентів для очищення і знезараження питної води - сірчанокислого алюмінію, коагулянта, хлору, а також матеріалів і техніки.

Керівництво компанії подякувало пані Барберіс за надану допомогу підрозділам підприємства, що знаходяться на території, підконтрольній державній владі України, — Маріупольському РПУ і Волноваському ВУВКГ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-