АТО: бойовики гатять зі 152-мм

АТО: бойовики гатять зі 152-мм "стволів" на Світлодарській дузі

Відео
Укрінформ
Від опівночі російсько-окупаційні війська на Донбасі шість разів порушили "тишу".

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Ситуація у районі проведення АТО залишається тривожною та нестабільною. Попри зменшення кількості обстрілів російсько-терористичні війська продовжували грубо порушувати режим припинення вогню та вели обстріли позицій Збройних Сил України з озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії зіткнення", - йдеться у зведенні станом на 18.00.

Читайте також: АТО: бойовики зосередили обстріли на Донецькому напрямку

Повідомляється, що вівторок відзначився ускладненням обстановки на Луганському напрямку: "В обідню пору противник випустив 3 снаряди калібру 152-мм по оборонних укріпленнях біля Луганського, що на Світлодарській дузі. З 82-мм мінометів ворог вів вогонь по оборонцях Новолуганського та Лозового. На цьому напрямку противник також застосовував і піхотне озброєння. Зокрема, захисників Кримського російські найманці обстрілювали зі стрілецької зброї, а опорні пункти поблизу Новолуганського – з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів".

На Донецькому напрямку впродовж дня зафіксовано єдиний ворожий обстріл – зі 120-мм міномету та гранатометів ворог вів вогонь на підступах до Павлополя на Приазов’ї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-