АТО: бойовики 23 рази порушили

АТО: бойовики 23 рази порушили "тишу", ситуація загострюється

Укрінформ
З початку доби бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. 

Про це повідомляє прес-центру штабу АТО.

"Оперативна обстановка зберегла тенденцію до загострення. Російсько-терористичні війська й далі не виконують всі зобов'язання в межах останніх домовленостей щодо дотримання перемир'я... Загалом від опівночі незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир'я", - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, на Луганському напрямку ще на світанку НЗФ зі стрілецької зброї та гранатометів обстріляли позиції українських захисників поблизу Кримського, а по обіді - випустили 4 міни калібру 82 мм. Міномети такого ж калібру були застосовані неподалік Зайцевого та Луганського, що на Світлодарській дузі, зазначають у штабі.

Згідно з інформацією прес-центру, на підступах до Донецька факти застосування бойовиками піхотного озброєння зафіксовано поблизу Авдіївки, Пісків, Новоселівки Другої та Мар’їнки.

Читайте також: АТО: бойовики застосовують 120-мм міномети та БМП

Поблизу Маріуполя російсько-окупаційні війська, порушуючи Мінські домовленості, застосували міномети калібру 120 мм, стрілецьку зброю, гранатомети та озброєння БМП поблизу Водяного. Зі 120 мм та 82 мм мінометів були обстріляні сили АТО у районі Гнутового, а зі стрілецької зброї і гранатометів - оборонці Миколаївки, Березового, Новотроїцького, Старогнатівки і Павлополя, зазначають у штабі АТО.

"Майже у половині випадків сили АТО давали противнику адекватну відповідь. У результаті ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець сьогодні не постраждав", - йдеться у вечірньому зведенні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-