Найбільшим здобутком реформ є створення сильної армії - Порошенко

Найбільшим здобутком реформ є створення сильної армії - Порошенко

Укрінформ
Основним нашим досягненням є Збройні сили України, бо саме вони є гарантом безпеки і територіальної цілісності держави.

На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко під час Форуму представників місцевих громад, обраних від партії БПП "Солідарність", повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Великі реформи зроблені вже за три роки. Звичайно, що перша і головна реформа, якою я опікувався, - це безпека країни і оборона держави, побудова нової сучасної армії", - сказав Президент. 

Він закликав ставитися з найбільшою увагою "до кожного воїна, до кожного військовослужбовця, до кожного ветерана АТО".

"Подивіться, яка сьогодні в нас армія - якщо ви бачили парад на 26-ту річницю Незалежності, подивіться на очі наших воїнів. Подивіться, як вони озброєні, натреновані, навчені, патріотичні. І це - наше головне досягнення, бо саме Збройні сили України є гарантом нашої незалежності, суверенітету, територіальної цілісності", - підкреслив Порошенко.

Читайте також: Українська армія тренується більше – з початку року провели понад 5000 заходів

Зазначимо, що Всеукраїнський Форум представників місцевих громад відбувається в столичному Українському домі. У роботі Форуму беруть участь 115 голів ОТГ, обраних на перших виборах 29 жовтня 2017 року, а також голови та депутати громад, об’єднаних у 2015-2017 роках, народні депутати України та представники уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-