"Армія ФМ" розширила мовлення на території АТО

Укрінформ
Центральна телерадіостудія Міністерства оборони України, м. Київ (позивні «Армія ФМ – військове радіо») отримала дозволи на тимчасове мовлення на території проведення АТО.

Відповідне рішення ухвалене Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення 9 листопада, повідомляє прес-служба регулятора.

"Радіостанція мовитиме на таких частотах: 88,8 МГц – у м. Бахмуті, 91,2 МГц – на КППВ "Майорське" Донецької області і 91,9 МГц – у смт Станиці Луганській, 100,1 МГц – у м. Попасній, 107,3 МГц – у м. Світлодарську, 90,8 МГц – у селі Бахмутівці Луганської області)", - йдеться у повідомленні.

Також телерадіостудія переоформила на себе дозволи на мовлення на тих частотах, де раніше співпрацювала з ТОВ «Комунікаційне агентство «Сума технологій». Зокрема, це – 87,8 МГц у смт Гірнику, 89,1 МГц у смт Очеретиному, 87,6 МГц у м. Волновасі,  89,0 МГц у м. Слов’янську і 89,5 МГц у м. Маріуполі Донецької області та 91,6 у смт Новоайдарі Луганської області.

Читайте також: Нацрада оштрафувала "Люкс ФМ" за порушення мовних квот

Як повідомляв Укрінформ, 23 серпня Нацрада визначила радіостанції «Армія FM», «Радіо М» і «Тризуб ФМ» переможцями конкурсу на вільні FM-частоти у Донецькій і Луганській областях. Їм видано ліцензії на цілодобове мовлення терміном на 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-