Луценко сказала, скільки поправок внесли до законопроекту щодо реінтеграції Донбасу

Луценко сказала, скільки поправок внесли до законопроекту щодо реінтеграції Донбасу

Укрінформ
На сьогоднішній день в комітет з нацбезпеки надійшло понад 2 тисячі поправок до законопроекту щодо реінтеграції Донбасу.

Про це заявила народний депутат від Блоку Петра Порошенка, представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко заявила в ефірі телеканалу "Інтер".

"На сьогоднішній день в комітет з національної безпеки, який очолює Сергій Пашинський, надійшло понад 2 тис. поправок до цього закону", - сказала вона.

Читайте також: У МІП розповіли, як "повертатимуть" людей Донбасу

За її словами, значна частина з яких не має відношення до тіла документа і вступає в протиріччя з його принципами. Сам же законопроект може бути винесений на голосування через один пленарний тиждень.

"На 6 листопада вже заявлений комітет, де будуть ці правки розглядатися... Продовження розгляду цього законопроекту і продовження роботи над поправками, напевно, буде і 8 листопада. Я думаю, що на кінець другого пленарного тижня (13-19 листопада - ред.), він буде винесений в зал, якщо встигнуть народні депутати", - повідомила вона.

Читайте також: Реінтеграція Донбасу: підстав "влаштовувати гембель" на другому читанні немає - Тука

Нагадаємо: 6 жовтня Верховна Рада україни 233 голосами прийняла законопроект №7163 "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях" в першому читанні. З нього прибрали згадку про Мінські угоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-