“Керівництво “ДНР” скликало нараду через “бєспредел” військових РФ

“Керівництво “ДНР” скликало нараду через “бєспредел” військових РФ

Укрінформ
На непідконтрольних територіях Донецької та Луганської областей спостерігається загострення суспільно-політичної обстановки унаслідок різкого збільшення кількості злочинів та протиправних дій, скоєних російськими військовослужбовцями.

Про це речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко повідомив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

"На окупованих територіях Донецької та Луганської областей спостерігається загострення суспільно-політичної обстановки внаслідок різкого збільшення кількості злочинів та протиправних дій, скоєних російськими військовослужбовцями. Так, 2 листопада в Донецьку, у так званому міністерстві внутрішніх справ "ДНР" відбулася спеціальна нарада із залученням командування окупаційних військ та керівництва так званих органів місцевої влади у зв'язку зі збільшенням правопорушень за участю російських військослужбовців", - сказав Лисенко.

Читайте також: У МІП розповіли, як “повертатимуть” людей Донбасу

За його словами, напередодні заступник командира однієї з військових частин так званого першого армійського корпусу, керуючи автомобілем, збив цивільного громадянина, якого було госпіталізовано у важкому стані.

"Крім того, проводиться розслідування убивства 1 листопада цього року у позаслужбовий час офіцера однієї з частин так званого другого армійського корпусу", - поінформував Лисенко.

А військовий з іншої частини окупаційних військ, додав він, нещодавно у нетверезому стані забив до смерті власну дружину через побутову сварку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-