У МінТОТ відібрали проекти місцевих рад для підтримки територій у зоні АТО

У МінТОТ відібрали проекти місцевих рад для підтримки територій у зоні АТО

Укрінформ
У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб пройшов попередній відбір проектів для здійснення заходів щодо підтримки територій, які зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України. 

Про це повідомляє прес-служба відомства.

“Запропоновані проекти спрямовані на придбання в комунальну власність житла для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам та придбання обладнання і програмного забезпечення для оформлення та видачі документів для центрів надання адміністративних послуг, що обслуговують населення, яке проживає по обидві сторони лінії зіткнення”, - йдеться у повідомленні.

За результатами відбору проектів у міністерстві погодили пропозиції від чотирьох учасників конкурсу: виконавчого комітету Маріупольської міської ради Донецької області, Покровської міської ради Донецької області, Дружківської міської ради Донецької області та Сєверодонецької міської ради Луганської області.

Як повідомлялося, 13 липня Верховною Радою України прийнято рішення про надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підтримку територій, які зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України. Головним розпорядником цих коштів визначено МінТОТ.  

Згідно з процедурами, проект відповідного розпорядження Кабінету міністрів про розподіл субвенції має бути схвалений  спочатку урядом України, а потім Комітетом ВРУ з питань бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-