Волонтери відправили в зону АТО швейцарський бронетранспортер

Волонтери відправили в зону АТО швейцарський бронетранспортер

Укрінформ
У Сумах у п'ятницю, 27 жовтня, відбулася передача в зону проведення АТО військового броньованого автомобіля, відремонтованого силами місцевих волонтерів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

„Спецавтомобіль швейцарського виробництва уже побував у зоні проведення антитерористичної операції, де його було підірвано ворогом. На щастя, екіпаж залишився неушкодженим, проте залізний товариш військовослужбовців зазнав серйозних ушкоджень і потребував ремонту. На жаль, в обласному бюджеті немає можливості профінансувати всі потреби, проте є люди, які бажають підтримати сьогодні армію. Така допомога нашим хлопцям з боку волонтерів і підприємців – це вже неабияка підмога обласній владі”, – зазначив під час передачі машини військовослужбовцям голова Сумської ОДА Микола Клочко, який особисто переконався у його надійності.

За словами заступника голови Спілки ветеранів АТО Сумської області Юрія Удовенка, відновлювали військову машину колеги сумських волонтерів у Києві, які і надали частину коштів.

Читайте також: У Чернігів привезли підбитий у зоні АТО російський танк

Гроші також допомагали збирати і учасники АТО, проте до необхідних 300 тисяч гривень не вистачало ще третини.

За допомогою у пошуку спонсорів волонтери звернулися до голови облдержадміністрації Миколи Клочка. На його прохання відгукнулися небайдужі підприємці і фінансово допомогли у ремонті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-