Доба в АТО: бойовики гатять з мінометів та БМП

Доба в АТО: бойовики гатять з мінометів та БМП

Укрінформ
За минулу добу бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 24 рази порушили перемир'я. Сили АТО 16 разів асиметрично відповідали ворогу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, увечері бойовики відкривали вогонь з мінометів калібрів 120 і 82 міліметри та автоматичних гранатометів на підступах доНовоолександрівки. Також під вогонь 120-міліметрового міномету потрапив наш опорний пункт неподалік Катеринівки. А з протитанкових гранатометів окупанти били неподалік Попасної.

Читайте також: "Тиша" в АТО: дві третини ворожих обстрілів – на Донецькому напрямку

На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні угруповання двічі обстрілювали із 120-міліметрових мінометів та різних видів гранатометів околиці Павлополя. Крім того, озброєння БМП загарбники застосовували біля Новотроїцького, а автоматичні гранатомети – у районі Водяного. 

На Донецькому напрямку, увечері противник тричі бив з піхотного озброєння по наших захисниках неподалік Зайцевого. А факти використання великокаліберного кулемету зафіксовані поблизу Мар’їнки. У штабі повідомили, що унаслідок бойових дій втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-