Доба в АТО: бойовики 15 разів порушили

Доба в АТО: бойовики 15 разів порушили "тишу"

Укрінформ
За минулу добу бойовики 15 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. У відповідь Збройні Сили України 9 разів застосовували зброю на ураження противника.", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, починаючи з 16.00 і майже до 19.00 години, окупанти 4 рази з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї били по опорних пунктах біля Новоолександрівки. Наші військові жорстко відповідали противнику з піхотного озброєння. У результаті цього протистояння, близько 18.00 години отримав поранення один наш боєць. Крім того під ворожим вогнем ввечері опинились захисники Трьохізбенки. 

На Донецькому напрямку кількість вогневих провокацій дещо зменшилась. Проте і тут бойовики не повністю дотримувались режиму тиші. Близько 18.00 години, внаслідок обстрілу наших позицій з озброєння БМП та великокаліберного кулемету, неподалік Зайцевого отримав поранення ще один український боєць. Також, уночі ворожий кулемет працював неподалік Майорська.

Читайте також: АТО: бойовики з протитанкового гранатомету били по станції Донець

Вдень на Приморському напрямку, за уточненими даними, під час обстрілу укріплень сил АТО отримали поранення двоє оборонців Широкиного. А увечері факти застосування противником протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів були зафіксовані у районі Старогнатівки та Талаківки. 

 У штабі повідомили, що в результаті бойових дій 4 наших військовослужбовців отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-