Штаб АТО: Військовий, нібито затриманий ФСБ РФ, самовільно покинув частину

Штаб АТО: Військовий, нібито затриманий ФСБ РФ, самовільно покинув частину

Укрінформ
У штабі АТО перевірили інформацію про затримання російськими прикордонниками українця, який нібито намагався перейти кордон на Луганському напрямку і представився як військовослужбовець ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Попередньо встановлено, що 6 жовтня військовослужбовець одного з підрозділів, який зараз дислокується в районі проведення АТО, без оформлення необхідних документів на убуття з військової частини, з усного дозволу командира поїхав додому за сімейними обставинами", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, військова служба правопорядку проводить службове розслідування з фактом самовільного залишення військової частини військовослужбовцем. А також вживаються заходи щодо розшуку та з’ясування місцезнаходження даного військовослужбовця.

Читайте також: ФСБ РФ заявляє про затримання людини, яка назвалася військовим ЗСУ

Раніше повідомлялося, що в штабі АТО не мають інформації щодо нібито затримання Росією на кордоні людини, котра назвалася військовослужбовцем української армії.

Як повідомлялося, російські прикордонники заявили 10 жовтня, що затримали за порушення кордону на луганському напрямку людину, котра назвалася військовослужбовцем української армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-