АТО: бойовики дві години обстрілювали позиції ЗСУ у Кримському

АТО: бойовики дві години обстрілювали позиції ЗСУ у Кримському

Карта
Укрінформ
За минулу добу в зоні проведення АТО на Донецькому і Луганському напрямках зафіксовано по 3 обстріли на кожному. На Маріупольському напрямку за минулу добу сталося кілька перестрілок між українськими військами та військами окупанта у Водяному та Широкиному.

Про це на брифінгу у суботу заявив речник Міноборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Луганський напрямок - противник здійснив два обстріли українських позицій у Кримському. Перший з них був коротким, другий тривав майже дві години. В обох випадках українські війська відкривали вогонь у відповідь, ще один обстріл стався у Золотому», - сказав Лисенко.

За його словами, на Донецькому напрямку окупанти здійснили по одному обстрілу у Верхньоторецькому, Авдіївці та на позиції «Шахта Бутовка», важке озброєння при цьому не застосовувалося.

Читайте також: Доба в АТО: загиблих немає, один поранений

«Маріупольський напрямок - у Водяному та Широкиному вчора сталося кілька перестрілок між українськими військами та військами противника, кожна з них тривала близько 20 хвилин. У Широкиному ворог застосував міномет, було випущено 6 мін», - зазначив речник.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-