АТО: бойовики найбільше порушують

АТО: бойовики найбільше порушують "тишу" на Донецькому напрямку

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби у зоні проведення АТО найбільше обстрілів з боку російсько-окупаційних військ відбулося на Донецькому напрямку.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Найбільше обстрілів з боку бойовиків сталося на Донецькому напрямку, вчора українські військові зафіксували там 10 випадків порушення режиму "тиші", - сказав він. 

За словами Мотузяника, абсолютна більшість обстрілів припала на часовий проміжок між 18 годиною та північчю. "Місця вогневої активності ворога традиційні: горлівський периметр, околиці Авдіївки та район Донецького аеропорту. У Зайцевому бойовики вели вогонь з озброєння на БМП", - зазначив він.

На інших ділянках напрямку незаконні збройні формування застосовували стрілецьку зброю та гранатомети. Українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Речник МОУ повідомив, що на Маріупольському напрямку вночі НЗФ здійснили короткий мінометний обстріл Гнутового. Після цього бойові дії відновилися близько 15 години: бойовики провели дві збройні провокації в Павлополі та по одній – у Красногорівці та Водяному. Під час цих інцидентів важке озброєння не застосовувалося, додав Мотузяник.

Читайте також: Штаб АТО назвав втрати за добу

На Луганському напрямку бойовики порушували режим "тиші" увечері. "Окупанти здійснили три збройні провокації по позиціях українських військ поблизу Кримського, дві з них були з мінометів. Також бойовики вели вогонь з гранатометів по Трьохізбенці", – зазначив речник МОУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-