Штаб АТО порахував втрати бойовиків за тиждень

Штаб АТО порахував втрати бойовиків за тиждень

Укрінформ
Втрати бойовиків за минулий тиждень на Донбасі склали шість загиблих та 15 поранених. Окрім того, було знищено одну зенітну установку та одну БМП.    

Про це поінформував на брифінгу у понеділок речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, підтверджені втрати противника за минулий тиждень склали - шість загиблих, 15 поранених, одна установка ЗУ-23-2, одна БМП", - сказав Мотузяник.

Він також додав, що левова частка втрат припадає на район Бахмутської траси, де займає позиції так званий "6-й полк" бойовиків.

Читайте також: Вбивство прикордонника РФ: росіян знову спіймали на фейку

Мотузяник зазначив, що останнім часом розвідка отримала відомості про внутрішні конфлікти в окремих підрозділах незаконних збройних формувань. У так званій "4-й бригаді" бойовик застрелив двох "колег" під час сварки. У так званій "7-й бригаді" бойовик намагався застрелити командира взводу (з матеріальних причин). У так званому "9-у полку" бойовик скоїв самогубство через знущання з боку "колег". Ці інциденти, за словами речника МОУ з питань АТО, командування бойовиків традиційно списує на міфічні обстріли з боку наших військ.

Окрім того, за інформацією ГУР, у район Зайцевого для підсилення так званої "3-ї бригади" бойовиків прибув російський снайперський підрозділ з сучасними гвинтівками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-