У СЦКК заявляють про обстріл бойовиками пункту пропуску

У СЦКК заявляють про обстріл бойовиками пункту пропуску "Майорськ"

Фото
Укрінформ
Російсько-терористичні війська в ніч на неділю обстріляли пункт пропуску "Майорськ" на лінії розмежування в Донецькій області. 

Про це йдеться у заяві української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК), яку поширив у понеділок прес-центр штабу АТО.

"У суботу бойовики обстріляли зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів селище Зайцеве (Донецька область). Наступного дня перед початком роботи контрольно-перепускного пункту в’їзду/виїзду "Майорськ", який розташований поруч із населеним пунктом Зайцеве, українські прикордонники виявили пошкодження у приміщенні модулю для оформлення документів внаслідок влучання у нього кулі калібру 7,62 мм", - йдеться у повідомленні. Зазначається, що куля пройшла на виліт крізь стіну цієї споруди та застрягла в іншій стіні.

Про наслідки обстрілу прикордонники повідомили спостерігачам української сторони СЦКК, які зафіксували факт обстрілу

Людських жертв та поранень вдалося уникнути, оскільки КПВВ "Майорськ" вночі не працює.

Читайте також: Майже тиша: бойовики тричі відкривали вогонь на Маріупольському напрямку

"Такі зухвалі дії НЗФ ОРДО вкотре наражають на небезпеку мирне населення, демонструють відверте нехтування Мінськими домовленостями та небажання дотримуватися режиму припинення вогню в рамках "шкільного перемир’я", - зазначається у заяві української сторони СЦКК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-