Авдіївку відбудовують після обстрілів: уже зробили ремонт у 68 будинках

Авдіївку відбудовують після обстрілів: уже зробили ремонт у 68 будинках

Фото
Укрінформ
В Авдіївці Донецької області вже відновлено 68 приватних будинків, пошкоджених обстрілами бойовиків, ще 7 – ремонтуються.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«В Авдіївці 68 приватних будинків, що були пошкоджені внаслідок обстрілів російсько-терористичними бандами, відновлено, на 7 нині проводяться ремонтні роботи», - написав він.

За його словами, бригади у складі співробітників ДСНС і працюють з 5 серпня. Щоб до морозів відремонтувати пошкоджене житло, з обласного бюджету виділили кошти на будівельні матеріали; частину надають міжнародні організації, зокрема Міжнародний Червоний Хрест.

Читайте також: Обстрілів на Донбасі поменшало на 10% - ОБСЄ

«Сьогодні на кількох відновлених будинках перевірив якість робіт та побував на 7 об’єктах, де ремонти тривають. Поставив перед військово-цивільною адміністрацією Авдіївки та ремонтними бригадами завдання: там, де у будівлях мешкають літні люди, яким нікому допомогти, ремонтувати комплексно – не лише відновлювати пробиті уламками дахи, фасади, склити вікна, а й проводити внутрішні роботи», - зазначив Жебрівський.

Ремонт пошкоджених обстрілами будинків у Авдіївці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-