Бойовика з банди

Бойовика з банди "Прізрак" посадили на 10 років

Укрінформ
Прокуратурою Луганщини засуджено до 10 років позбавлення волі бойовика терористичної організації "ЛНР".

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Завдяки злагодженій роботі процесуальних керівників прокуратури області й співробітників Управління Служби безпеки України в Луганській області та зібраним в ході досудового розслідування беззаперечним доказам, поплічника терористів «ЛНР» визнано винним та засуджено до 10 років позбавлення волі за участь у діяльності терористичної організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України) та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Прокуратурою Луганської області підтримано державне (публічне) обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно мешканця Луганщини, який у 2014 році добровільно вступив до лав так званого батальйону «Прізрак» терористичної організації «ЛНР» під керівництвом ватажка Мозгового.

Читайте також: Бойовики нарощують штампування фейків - СЦКК

Під час розслідування встановлено, що у складі вказаного структурного підрозділу силового блоку терористичної організації «ЛНР» бойовик чинив опір виконанню службових обов’язків військовослужбовцями Збройних сил України, задіяними у проведенні АТО. Під час досудового розслідування поплічнику терористів обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину та дав викривальні покази щодо інших учасників терористичної організації «ЛНР», причетних до подій 2014 року на території Луганської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-