Україні потрібна

Україні потрібна "Агенція добрих новин" для Донбасу - експерт

Укрінформ
В Україні необхідно створити орган на зразок "Агенції добрих нових", яка б транслювала позитивні новини для Донбасу.

Таку думку висловив кандидат політичних наук, доцент Національного технічного університету "КПІ ім. Ігоря Сікорського" Євген Магда під час круглого столу "Інформаційна та кібербезпека України як ключовий чинник у протидії зовнішній агресії", що відбувся 29 вересня в Укрінформі.

"В України немає ані ресурсних можливостей, ані методологічної потреби діяти в такому обсязі, як Російська Федерація. Тому нам необхідно забезпечувати дії за рахунок не кількісних, а якісних показників... Я переконаний, що Україні потрібно щось на зразок "Агенції добрих новин" для Донбасу. Потрібні добрі новини, причому по обидві боки лінії розмежування. Люди там і без того мають достатньо інформації про бойові дії, а от позитивні новини, які б транслювалися на український Донбас і тимчасово неконтрольовану територію, - це те, чого на сьогодні бракує", - сказав експерт.

Читайте також: Сигнал з телевежі у Покровську "прорветься" на 100 км окупованої території

Разом з тим він висловив думку, що на сьогодні також треба будувати "образ світлого майбутнього", зокрема в очах студентів, які приїхали з ОРДЛО та Криму вступати до українських вишів.

"Кожен із них є потенційним агентом українського позитивного впливу", - зазначив Магда.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-