У шпиталях Міноборони знаходяться 68 бійців АТО

У шпиталях Міноборони знаходяться 68 бійців АТО

Укрінформ
На лікуванні у медичних закладах Міноборони перебуває 68 військовослужбовців, які отримали поранення під час проведення антитерористичної операції.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 "На лікуванні та контролі у закладах охорони здоров'я Міноборони перебуває 68 військовослужбовців Збройних сил України, які отримали поранення під час проведення антитерористичної операції. 21 військовослужбовець проходить лікування за кордоном. Із них один - в США, дев'ять - у Болгарії та 11 - у Німеччині", - сказав Гуцуляк.

За його словами, у санаторно-курортних закладах Збройних сил України проходять реабілітацію 145 учасників АТО. Всього з початку року реабілітацію у військових медичних закладах пройшло 1178 військовослужбовців.

Речник також повідомив, що цього року на закупівлю медикаментів та оплату медичного обладнання Міністерство оборони України використало понад 163 мільйона гривень.

Читайте також: Луценко дав перше доручення новому військовому прокурору сил АТО

Крім того, до військово-медичних закладів та військових частин Збройних сил України надійшло благодійної допомоги на загальну суму понад 76 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-